Beste bærekraftbedrift

Watersaver UB fikk bærekraftprisen! Vi er så stolte! Og gledelig er det at flere bedrifter fra Buskerud vgs. hevdet seg i fylkesmesterskapet.

  • Av Ingvild Stegane Strandbråten

Buskerud vgs. har lange tradisjoner med å hevde seg i ulike konkurranser for ungdomsbedrifter. Entreprenørskapsfaget på studiespesialisering og på service og samferdsel er populært, og hvert år dannes spennende bedrifter som virkelig har et ønske om å bidra med noe nytt. I år har fokus på klima og miljø stått sentralt for flere av bedriftene. 

Gjenbruk av vann

Onsdag var det fylkesmesterskap for Buskerud, Vestfold og Telemark i Larvik, og det var en meget stolt gjeng fra Watersaver UB som vant bærekraftprisen! Watersaver UB har funnet opp en løsning for gjenbruk av vann - en idé som virkelig er bærekraftig. Les mer om Watersaver UB her. De nøyet seg ikke med denne ene utmerkelsen; de fikk også 3. plass i klassen "beste innovasjon / Gunnar Knudsen-prisen".

Flaskeåpnere av tre

Ungdomsbedrifter fra Buskerud vgs. ble stadig hedret under fylkesmesterskapet til Ungt Entreprenørskap. Woodnor UB, som lager bærekraftige flaskeåpnere, fikk 2. plass i klassen "beste forretningsplan", og de var også topp 5 i klassen "beste regnskap" og topp 5 da bærekraftprisen skulle deles ut.

Bistand til de som trenger det mest

Livskvalitet UB, som jobber med løsninger for å samle inn penger til organisasjoner som hjelper mennesker ut av vanskelige livssituasjoner, var blant topp 5 i klassen "beste yrkesfaglige ungdomsbedrift" og i klassen "beste IA-bedrift".

De andre ungdomsbedriftene våre gjorde også god figur og gledet seg over deltakelsen.

Vi gratulerer med veldig gode resultater!


Publisert 15. mars 2019, oppdatert 15. mars 2019.