Service og samferdsel

Ønsker du å jobbe med salg, kontor, service, sikkerhet, reiseliv eller å starte din egen bedrift?

Om skoleplassen

På Service og samferdsel blir du kjent med å bruke ulike digitale verktøy i en praktisk skolehverdag. Gjennom oppgaveløsninger og undervisning gjennom skoleåret blir du kjent med bruk av ulike typer programvare og sosiale medier som er relevant for yrkesfagene.

Det legges stor vekt på å øke din digitale kompetanse og forberede deg til dagens medieverden og krav i arbeidslivet.

Undervisningen er praktisk og engasjerende, oppgaver og elevøvelser skal være virkelighetsnære. Du lærer å samarbeide gjennom praktisk prosjektarbeid og i kontakt med lokalt næringsliv.

Veien videre

Gjennom utdanning i Service og samferdsel kan du blant annet bli selger, vekter, yrkessjåfør, logistikkoperatør, kontormedarbeider, reiselivsmedarbeider og IKT-servicemedarbeider.

Hvis du velger dette studieprogrammet, får du gode muligheter til raskt å komme deg ut i arbeidslivet, og du får en bred kompetanse. Etter to år på skole og to år i lære har du både en utdannelse, et yrke, og en jobb. 

Ønskede kvalifikasjoner hos deg som elev

  • Liker du å jobbe med mennesker?
  • Vil du ha en utfordrende og variert jobb?
  • Synes du IKT er spennende?
  • Er du serviceinnstilt?
  • Vil du lære om hvordan du kan etablere din egen bedrift?

En skoleplass for fremtiden

Service og samferdsel holder til i lyse og trivelige lokaler på Buskerud vgs. avdeling Rosthaug. Vi har en vg1-klasse innen Service og samferdsel og en vg2-klasse innen Salg, service og sikkerhet. Våre arbeidsrom er spesielt utvalgt og tilpasset linjens behov. Skolens visjon er “grenseløs utdanning”, som leder oss til en kontinuerlig forbedring, der det å bryte grenser ikke er et mål, men et middel for å nå målene.

På Buskerud ønsker vi å skape et stort handlingsrom for deg som elev. Vi er en ”JA”-skole og ønsker deg med på laget!


Publisert 25. oktober 2012, oppdatert 7. desember 2018.