Nå har vi landet

Ny - og norsk - verdensrekord på 251,5 meter. Hoppere som digga svelene våre. Og presse som var fornøyd med serveringa. Vi svevde i helga, men nå har vi landet.

• Av Jane Bergersen

Etter en fantastisk avslutning med ny verdensrekord ville jubelen ingen ende ta i pressesenteret. Under pressekonferansen fikk vi se hoppere og teamet rundt på nært hold. I det de ankom pressekonferansen, stilte hopperne spørsmål om de fikk sveler i dag og. Våre sveler ble altså godt likt.

Alle er blide

Rektor Knut Erik var med på pressekonferansen, og da vi spurte hopperne om de kunne ta seg tid til en prat og fotografering før de skulle gå, selv om de var slitne etter mange lange svev, sa de så blidt «klart det!».  Dette gjenspeiler Vikersund. Alle frivillige, presse, hoppere og andre vi møter er like blide og hyggelige.

Rektor og elever under World Cup i Vikersund

Godt samarbeid

Vi får ikke til et så stort oppdrag ved skolen uten godt samarbeid. Det er mange som vil hjelpe til slik at vi skal få dette til. Både lærere, elever og flere fra skolenes ledelse var med. Service og samferdsel stiller alltid villig opp for å samarbeide med Restaurant- og matfagelevene.

Vikersundbakken er en av Restaurant- og matfags opplæringsarenaer. Et stort oppdrag som gir elevene godt læringsutbytte. De yter service, og de får språktrening. Elevene får hver dag utdelt sine oppgaver som er nye og varierte, og de blir vurdert gjennom fire dager ut ifra mange kompetansemål. De blir ikke bare vurdert av sine faglærere, men også av et stort pressekorps fra inn- og utland.

Skryt fra ARD

Sjefen for det tyske produksjonsselskapet ARD sa han var svært fornøyd med servicen og maten. I tillegg var det mange andre som ga meget gode tilbakemeldinger. Mange ville svært gjerne se elevene i arbeid neste år også.

Vi takker for at vi får være med på denne festen, dette sirkuset og denne moroa.

Publisert 17. februar 2015, oppdatert 17. februar 2015.