Noen ord fra russepresidenten

"Vi fungerer faktisk som forbilder for barna deres!" skriver russepresident ved Rosthaug, Kim Fingarsen Sukkestad.

Skrevet av Kim Fingarsen Sukkestad, 3IDA.

I min russetid har jeg vært så heldig å få være russepresident, lederen av årets russekull ved skolen. Rollen har både vært givende og spennende, men også utfordrende og krevende.

Russetida er snart over, og det er på tide å samle sammen de tusentalls ulike inntrykk og erfaringer man har fått gjennom et drøyt års feiring av endt skolegang, for oss, ved Rosthaug videregående skole. Vi har vært omtrent 140 russ, og 30 av disse har bidratt i russestyret. Jeg må først og fremst få frem hvor fantastisk heldig jeg har vært som har fått jobbe i et felleskap med alle disse elevene. Med både engasjement og stå på-vilje har vi snart klart å gjennomføre årets russefeiring med stil. Vi har laget russerevy, deltatt på Krafttak mot kreft, arrangert russeball og fester og ikke minst snart årets russetog. Vi har satt ny rekord for innsamling av penger til Kreftforeningen. Tenk at om lag 100 russ klarte å samle inn 133 000 tusen kroner til en god sak - i den lille bygda vår! Vi har satt opp og gjennomført en av tidenes beste russerevyer, og du skal ikke se bort ifra at russetoget også blir bra!

Bygda har all grunn til å være stolte av denne fantastiske gjengen som har prydet kommunens gater med røde og blå, lett gjenkjennelige russebukser og -dresser. Ikke bare har vi hatt en generelt utrolig bra feiring med fest og morsomheter, men vi har også bidratt med helt spesielle høydepunkter for mange barn som møter oss hver dag. Vi fungerer faktisk som forbilder for barna deres! Bygdeposten har skrevet positivt om oss, og vi venter i spenning på hva de kan finne negativt ved denne gjengen.

Russepresidenten ved Rosthaug i 2018: Kim Fingarsen Sukkestad fra 3IDA.


Publisert 15. mai 2018, oppdatert 15. mai 2018.