Her er våre håndballspillere

Vi tilbyr trener og treningstid i flere toppidretter, og håndball er en av idrettene.

• Av Per Eivind Løvdal

Toppidrett håndball 2017/2018

I år er det 12 elever som har Toppidrett Håndball på Rosthaug.
Det er en fin blanding av gutter (3) og jenter (9) fra 5 klubber og 10 lag
(mange spiller på flere lag). Vi har elever på følgende lag: Åmot Herrer, Vikersund J16/damer 3. divisjon/damer 2. divisjon, Nedre Sigdal damer, Hokksund J16/J18/damer 3. divisjon/damer 2. divisjon og HK 72 G16.
Vi har elever fra både 1, 2 og 3IDA, 3STA og 3STB.

Gjengen samarbeider veldig godt og har vist mye god ferdighetsutvikling i år!
Ekstra spennende er det med Ida Nesheim og Kristoffer Sjødal som starta første
året som J/G-16-spillere og «uteksamineres» som støttespillere på hvert sitt seniorlag. Vi er ekstra stolte av disse to, og det blir veldig spennende å følge dem videre!

Bak fra vestre: Norman Käding, Celine Strøm Thorud, Camilla Brinchen, Ida Nesheim, Hedda Myhrer, Bertine Braathen Grøterud, Hanna Asbjørnhus Berg og Maren Tangerud. Foran fra venstre: Kristoffer Johnsrud Sjødal og Glenn Eirik Hansen. Ikke tilstede: Bente Kiesling og Christine Tandberg.

Publisert 13. februar 2018, oppdatert 13. februar 2018.