Sterke ryttere

Vi er stolte av våre ryttere som stadig leverer toppresultater. Les hva rytter og lærling i stallen, Josefine Amanda Hilling, skriver.

• Av Josefine Amanda Hilling

Forrige helg var det lands-/elitestevne i Kristiansand, som var første stevne denne sesongen for mange av oss dressurryttere. Vi var tre ryttere som har gått/går på Buskerud vgs.

Adele Christense Holmes Hoen og Mosebo’s Figaro som går vg2 heste- og hovslagerfag, Thea Beitnes Kreken og Tjardo Fan De Fry-Sted som tidligere har gått naturbruk/heste- og hovslagerfag, som nå går påbygg på Buskerud vgs. Og meg, Josefine Amanda Hilling og Black Diamond som også har gått naturbruk/heste- og hovslagerfag, og som nå er lærling på Stall Buskerud her på skolen.

Selv om jeg og Thea ikke går Toppidrett Hest lenger, så trener vi fortsatt for toppidrettstreneren, Camilla Kalseth. Dette var første stevne på tre måneder, så vi fikk noen fine runder innenfor railen. På søndag tok vi også seieren i klassen min, MB FEIs individuelle program for junior, så nå er vi klare for å gå opp et nivå i klassene.

---------

Ellers må vi legge til at Adele Christense Holmes Hoen også var på stevne i Drammen nå i helgen, og hun vant sin klasse med 70 % i MB! Kristin Skarpås startet også i Drammen og kvalifiserte seg til Fjordhest-NM.

Vi er stolte av våre ryttere!

Publisert 6. februar 2020, oppdatert 6. februar 2020.