Lurer du på hva du skal bli?

Tirsdag 14. januar er det yrkes- og utdanningsmesse. Kanskje du finner ut av det denne kvelden?

• Av Ingvild Stegane Strandbråten

Det er tid for den lokale og årlige yrkes- og utdanningsmessa. Modum Rotary, kommunene Krødsherad, Modum og Sigdal og Buskerud vgs. er arrangører.

Våre Vg1-elever med foresatte starter med informasjon på Buskerud vgs. (avd. Rosthaug, Jellumveien 1). Foreldre og foresatte er viktige når ungdommene skal velge utdanning og yrke og bør derfor også delta på arrangementet.

Klokka 18.00:

Vi deler elever og foresatte i tre grupper:

- yrkesfaglige utdanningsprogram får informasjon i kantina

- Studiespesialisering får informasjon på E182

- Idrettsfag får informasjon på A018.

Klokka 19.00-20.30:

Alle elever og foresatte går til yrkes- og utdanningsmessa på Søndre Modum ungdomsskole (naboskolen).

Representanter fra 80 yrker og alle programområder i videregående skole.

Klokka 19.15-20.00:

Foredrag i auditoriet: "Jobbmuligheter i vårt område" ved Martin Kaggestad (Modum næringsråd) og Per Arne Lislien (Sigdal industriforening).

Husk kontanter til vafler og drikke som selges i kantina.

Velkommen! Les invitasjonen her.

Bilder fra fjorårets messe:

Publisert 9. januar 2020, oppdatert 9. januar 2020.