Vil du jobbe hos oss?

Vi har ledig lærerstilling på Restaurant- og matfag og på Elektrofag. Søknadsfrist for begge stillinger er 12. januar 2020.

Buskerud vgs. - undervisningsstilling Restaurant- og matfag

Vi søker en medarbeider som er opptatt av å gi ungdommen en utdanning av høy kvalitet innenfor et yrke som er viktig for fremtiden.

Hovedarbeidsoppgaver

Vi søker en engasjert og utviklingsorientert yrkesfaglærer innen Restaurant- og matfag. Vi har ledig 100 % vikariat fra 01.02.20 til 31.07.20.

Kvalifikasjoner

I tillegg til relevant fagbrev legger vi særlig vekt på erfaring innenfor et eller flere av fagområdene kokk, ernæringskokk, ferskvarehandler og servitør. Den som tilsettes, har gode muligheter til å påvirke utviklingen av fagområdet ved skolen. Er du kreativ? Gløder du for dine arbeidsoppgaver? Har du god kjennskap til entreprenørskap?

For fast tilsetting i undervisningsstilling kreves det praktisk pedagogisk utdannelse (PPU) eller annen godkjent pedagogisk utdannelse for undervisning på yrkesfag.

Vi ser etter deg som

- Er trygg og troverdig i rollen som lærer

- Er selvstendig og initiativrik

- Har gode samarbeidsevner

- God på å skape relasjoner med elever og kollegaer

- Er strukturert og effektiv

- Er fremtidsrettet og utviklingsorientert

- Er en lærer som har eleven og elevens læring i fokus

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby

- Veiledning og kompetanseutvikling

- Godt arbeidsmiljø og høy faglig kompetanse

- Engasjerte kollegaer og elever

- Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Tilsettingsvilkår

Lønn og arbeidsvilkår i tråd med det til enhver tid gjeldende lov- og avtaleverk.

For ansettelse i skolen kreves at gyldig politiattest av nyere dato framlegges før tilsetting, jf. Opplæringsloven og Helsepersonelloven.

Annet

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. I slike tilfeller blir søker varslet og får mulighet til å trekke søknaden.

Aktuelle kandidater blir kontaktet for intervju. Til intervjuet ber vi deg ta med bekreftede kopier av vitnemål og attester/originale dokumenter.

Det tas forbehold om endringer i tilsettingsbehovet fram til tilsetting skjer.

Vi ønsker mangfold i fylkeskommunen og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller nasjonalitet.

Du søker elektronisk på våre stillinger.

Kjersti Haslestad, Opplæringsleder restaurant- og matfag, mob.: 957 29 167

Nina-Irén Røste, Adm.- og personalleder, mob.: 41551550

Søknad

Søknad med CV sendes på mail til grete.s...@bfk.no

Søknadsfrist: 12.01.20

Buskerud vgs. - undervisningsstilling Elektrofag

Buskerud videregående skole (tidl. Rosthaug vgs) søker en engasjert yrkesfaglærer til et av skolens mest populære utdanningsprogram. Vi ønsker deg som er opptatt av å gi ungdommen en utdanning av høy kvalitet for fremtidig yrke.

Stillingsbeskrivelse

Vi søker en fremtidsrettet og utviklingsorientert yrkesfaglærer innen Elektrofag i 100 % fast stilling fra 16.03.20.

Til stillingen ligger det undervisning i programfag på vg1 og vg2 innen automatiseringssystemer, data- og elektronikksystemer og yrkesfaglig fordypning. Den som tilsettes, må påregne å være kontaktlærer når skolen kan ha behov.

Den som tilsettes, har gode muligheter til å påvirke utviklingen av elektroavdelingen ved skolen. Vi har etablert gode relasjoner med bedrifter og aktuelt opplæringskontor, og en høy andel av våre elever får lærlingekontrakter hos våre samarbeidspartnere. Det er viktig for skolen å opprettholde og utvikle dette gode samarbeidet for å utdanne fremtidens elektrikere.

Kvalifikasjoner

Til stillingen søker vi en engasjert yrkesfaglærer med relevant fagbrev, og den som tilsettes, bør være godkjent installatør. For fast tilsetting i undervisningsstilling kreves det praktisk pedagogisk utdanning (PPU) eller annen godkjent pedagogisk utdanning for yrkesfag.

Søkere med relevant fagbakgrunn kan søke selv om søker ikke har godkjent pedagogisk utdanning. Ved ansettelse vil en bli tilsatt på vilkår og skolen vil legge til rette for å kunne ta utdanning ved siden av 100% jobb.

Vi ser etter deg som

- Er trygg og troverdig i rollen som lærer

- Er selvstendig og initiativrik

- Har gode samarbeidsevner

- God på å skape relasjoner med elever og kollegaer

- Er strukturert og effektiv

- Er fremtidsrettet og utviklingsorientert

- Er en lærer som har eleven og elevens læring i fokus

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby

- Veiledning og kompetanseutvikling

- Godt arbeidsmiljø og høy faglig kompetanse

- Engasjerte kollegaer og elever

- Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Tilsettingsvilkår

For ansettelse i skolen og tannhelsetjenesten kreves det at gyldig politiattest av nyere dato framlegges før tilsetting, jf. Opplæringsloven og Helsepersonelloven.

Annet

Aktuelle kandidater blir kontakter for intervju. Til intervjuet ber vi deg ta med bekreftede kopier av vitnemål, attester/originale dokumenter og referanser.

Det tas forbehold om endringer i tilsettingsbehovet fram til tilsetting skjer.

Knut Erik Hovde, Rektor, mob.: 908 70 324

Nina-Irén Røste, Adm.- og personalleder, mob.: 415 51 550

Søknad

Søknad med CV sendes på mail til grete.s...@bfk.no

Søknadsfrist: 12.01.20

Publisert 22. desember 2019, oppdatert 22. desember 2019.