Gambiadagen 31. oktober

Torsdag 31. oktober er det Gambiadag. Hver elev må ordne seg jobb, og samle inn 300 kroner.

Gambiakomiteen informerer:

Torsdag 31. oktober er det Gambiadag. Hver elev må ordne seg jobb, og samle inn 300 kr.

Hvis du sliter med å finne deg jobb, kan Gambia-komitéen hjelpe deg med det. Info om når Gambia-komitéen deler ut jobber kommer seinere.

Pengene leveres når du kommer tilbake på skolen, så fremst bedriften du jobber hos ikke overfører pengene til Butterfly Friends.

Pengene skal leveres innen 7. november.

Det vil også bli opplegg på skolen for de som ikke har mulighet til å jobbe/de som ikke får jobb. Oppmøte på skolen 08.00.

Hvis man ikke jobber, ikke har med penger, eller møter opp til opplegg på skolen får dere fravær.

Pengene som samles inn i år går til betonggulv hos den videregående skolen vår i New Jeshwang. Grunnen til at vi valgte å samle inn penger til betonggulv er, under regntiden i Gambia blir det vann stående rundt skolen sin grunnmur, noe som kan skade grunnmuren. Et betonggulv vil føre til bedre vedlikehold av skolen.

Vi ønsker alle lykke til på Gambiadagen!

Se informasjonsvideoen vår.

Har dere noen spørsmål, kontakt Gambiakomiteen eller opplæringsleder Rune Sørensen.

Les mer om vårt Gambiaprosjekt og "vår" skole her.

Publisert 21. oktober 2019, oppdatert 21. oktober 2019.