Elever som startet i dag: - Endelig!

Det var blide fjes og ivrige hender som jobbet på vg2 byggteknikk og vg2 arbeidsmaskiner da skolen åpnet igjen for noen elever i dag.

• Av Ingvild Stegane Strandbråten

- Endelig kunne vi komme hit igjen, sier flere av elevene i 2BYA og 2AMA som vi møtte mandag morgen.

De forteller at de har klødd i fingrene etter å starte opp med hamring og mekking, og det var godt å komme bort fra skjerm og serier.

Også lærerne Nils-Anders Tangen (byggfag) og John Arne Grøtterud (arbeidsmaskiner) er tilfredse, og de har brukt morgenen til å undervise elevene i smittevern og hygiene.

I dag startet disse to klassene. I morgen, onsdag og torsdag starter flere yrkesfagsklasser på vg2 opp. Les her når de ulike programområdene skal tilbake denne uka.

Publisert 27. april 2020, oppdatert 27. april 2020.