21 seksere på vitnemålet

Lillian Valø Bjertnes kunne i juni vandre ut fra vgs. med 21 seksere. Det krever mye hardt arbeid - og god veiledning fra lærerne.

• Av Ingvild Stegane Strandbråten

Bygdeposten møtte den blide og dyktige jenta etter at hun hadde mottatt sitt vitnemål. Det inneholdt 21 seksere. Studieleder Øystein Fidjestøl uttalte til avisa at han ikke kunne finne bedre resultater i datasystemet som går 15 år tilbake.

Takket mor og far

Til Bygdeposten den 22. juni uttalte Lillian:

- Alt krever jobb. Det må øves og pugges. Men når du får gode vaner allerede fra første klasse på barneskolen, med pugging av gloser og veit at leksene skal gjøres før alt annet, får du etter hvert også gode rutiner. For dette er jeg takknemlig overfor mamma og pappa.

- Mange flinke lærere

Vi synes også det er svært gledelig at hun er fornøyd med skolegangen på Buskerud vgs.:

Jeg har hatt enormt mange flinke lærere, og føler at jeg har fått ut mitt potensial, sa hun til Bygdeposten.

Lenke til artikkelen (du må være abonnent for å lese teksten).

Publisert 23. juni 2019, oppdatert 13. august 2019.