Buskerud til topps

Da finalen i 59 grader topptur for naturbrukselever gikk av stabelen, våknet villdyrene våre, og de sikret seieren til Buskerud vgs.

• Av Ingvild Stegane Strandbråten

Gratulerer så mye til naturbrukselevene våre som i dag vant naturbrukskonkurransen 59 grader topptur på Knuten i Kongsberg!

Trofeet tilbake til Buskerud

I finalen sto "Økologiske gulrøtter" fra Tomb vgs., "(T)Opptur" fra Buskerud vgs. og "Dreamteam" fra Kongsberg vgs. Laget vårt kunne stikke kniven i stokken først, og dermed slippe jubelen løs. Endelig fikk vi vandretrofeet tilbake!

Flinke Fagerberg vant stipend

Ester Solhaug Fagerberg (Hest- og hovslagerfag) vant naturbruksstipendet i år! Ester er en svært god ambassadør for ungdomsgruppa, og for alt som har med grønn utdanning å gjøre. Hun er faglig flink og miljøbevisst, inkluderende og en stor ressurs i samfunnet. Hun er alltid blid og hyggelig med alle rundt seg, står på i skolearbeidet og er opptatt av å lære og å utvikle seg faglig. Gratulerer!

Publisert 15. mai 2019, oppdatert 14. juni 2019.