Vil du bli med?

Det er informasjonsmøte og oppstart av Gambiakomiteen tirsdag 10. oktober. Velkommen til alle interesserte!

Informasjonsmøte og oppstart av Gambiakomiteen høsten 2017

Tid og sted: Tirsdag 10. oktober i 5. time på A116.

Hvem: alle som har lyst til å bli med i Gambiakomiteen.

Hva: Gambiakomiteen er med på å organisere Gambiadagen torsdag 2. november 2017.  Komiteen er med på å skaffe jobber til elever som ikke gjør det selv, de sprer informasjon om dagen til alle skolens elever i forkant og de sørger for at selve dagen gjennomføres på best mulig måte.

Alle som er med i Gambiakomiteen får en attest for sin deltakelse i komiteen.

Om Gambiaprosjektet og Butterfly Friends:

Sammen med Butterfly Friends er Rosthaug vgs. med på å drive en kombinert videregående skole; Rosthaug skills center i Gambia. I november 2016 stod skolebygget klart!

Elevene på Rosthaug har bestemt at vi har en solidaritetsaksjon hvert år der vi samler inn penger til drift av en kombinert videregående skole i Gambia. Elevene skaffer seg jobb for en dag, og pengene de tjener, går til prosjektet. Det er organisasjonen Butterfly Friends som står bak.

Butterfly Friends er en organisasjon som har sitt utspring i Vikersund i Modum, og den har fra 2002 til i dag bygd sju barne- og ungdomsskoler og et helsesenter i Gambia. De driver også skolene og helsesenteret.

Bildet øverst i denne saken er av noen elever som var i Gambiakomiteen i fjor. Her er de sammen med primus motor for Butterfly Friends, Anbjørg Juliussen og lærer Hanne Martinsen.

Publisert 28. september 2017, oppdatert 10. oktober 2017.