Takk for julegleden!

Tusen takk til alle julegjester, til elever og ansatte. Takk for julegleden vi hadde sammen på Buskerud i dag!

  • Av Ingvild Stegane Strandbråten

Rundt 3000 mennesker trosset islagte veibaner og isete frontruter og kom til Buskerud gård på julemarkedet vårt lørdag 2. desember. Vi er svært takknemlige, og synes selv at det var en stor suksess også i år. 

Mangfoldig marked

Det er femte gangen vi arrangerer julemarked, og mange av aktivitetene og utstillerne er de samme, men noe nytt kan vi by på hvert år.

I år var det blant annet barneridning, hesteshow, julekortlaging, pepperkakepynting, ansiktsmaling, teateroppsetninger, skremmeløype, laserskyting og snekkerverksted. Vi tror ikke det finnes et barn der ute som rakk alt dette, men det er mulig vi tar feil..?

Bakverkene gikk unna, og de flotte håndverksproduktene fikk også bein å gå på. Folk koste seg med grøt og gløgg, og det ble slukt en og annen karamell. 

Moderne nisse

Da et av bandmedlemmene ringte til nissen under julegrantenninga, kunne nissen over høyttaleranlegget fortelle at han var på vei. Midt under "På låven sitter nissen" kom den moderne mobiltelefonsnakkende nissen inn på tunet på ATV. 

Takk til alle som kom på besøk. Takk til våre supre elever, takk til hardtarbeidende ansatte og takk til alle firbeinte som deltok på ridning og show. 

Du må klikke på bildene for å få dem større, og deretter kan du bla med piltastene, eller du kan bla ved å trykke på pila.


Publisert 2. desember 2017, oppdatert 2. desember 2017.