Surfing med og uten vind

Da vinden uteble, prøvde elevene seg på trenden stand up paddle. Men noen fikk da vind i seilene på Eikeren.

• Av Erik Marki Bjorli

Torsdag 16. juni fikk 1IDA prøve seg på windsurfing i Sandbukta på Eikeren. Det var noe vind fram til klokka 13.00, så da fikk de fleste oppleve en mestringsfølelse på windsurfing. Noen klarte ikke å seile opp mot vinden, og de måtte dermed hentes med kano og taues inn.

Siden vinden forsvant, ble det lagt opp til en kanokonkurranse. Her var det en båt som glemte årer, så da måtte elevene bruke armene.

Fredag 17. juni fikk 2IDA prøve seg, men da uteble vinden hele dagen. De tok med seg padleårer og testet ut stand up paddle (SUP) og kanoer. Konkurransen ble gjennomført både med kano og SUP. Innsatsen var så stor at det ble en velt.

Publisert 11. august 2016, oppdatert 1. november 2016.