Velkommen til skolestart

Vi ønsker velkommen til skolestart onsdag 17. august. Onsdag og torsdag er i hovedsak satt av til startsamtaler.

• Av Ingvild Stegane Strandbråten

Vi gleder oss til et spennende skoleår med faglig og sosial utvikling, og vi ønsker nye og gamle elever velkommen! Slik ser de første dagene ut:

Onsdag 17. august:

Vg1-elever med foresatte har startsamtaler med kontaktlærer. Brev med tidspunkt sendes i posten i august. Ingen undervisning.

Vg2-elever møter til opprop i kantina på hovedskolen klokka 08.15 dersom ikke annen beskjed er gitt i brev. Kontaktlærer gjennomfører en bli kjent-aktivitet og avtaler da samtaler som finner sted utover dagen.

Vg3-elever møter til opprop i kantina på hovedskolen klokka 09.00. Kontaktlærer gjennomfører en bli kjent-aktivitet og avtaler da samtaler som finner sted utover dagen.

Torsdag 18. august:

Startsamtaler og oppstartsamtaler på alle trinn.

Utdeling av lærebøker etter startsamtalene for vg2 og vg3. Gå innom biblioteket rett etter samtalen.

Fredag 19. august:

Vg1-elever ønskes velkommen av rektor, møter klassen og kontaktlærer kl. 08.00 i kantina på hovedskolen. Etterpå blir det klassemiljøtiltak og informasjon i klasserommet.

Vg2- og vg3-elever følger vanlig timeplan og gjennomfører klassemiljøtiltak.

Mandag 22. august:

Vanlig timeplan.

Vg1-elever henter lærebøker etter avtale med biblioteket.

Tirsdag 23. august:

Buskerud-dagen. Alle elever skal være på avdeling Buskerud denne dagen.

Onsdag 24. august:

Torsdag 25. august:

Fredag 26. august:

Vanlig timeplan før lunsj.

Den tradisjonsrike Rosthaug-stafetten etter lunsj.

Rosthaugstafetten 2015

VELKOMMEN TIL ROSTHAUG!

Publisert 24. juli 2016, oppdatert 1. november 2016.