Rapport fra gründerne

Fire Rosthaug-jenter deltok i landsfinalen i gründerkonkurransen Ringer av vann etter å ha vunnet Buskerud-finalen.

Disse deltok på Ringer av vann: Kine Iversen, Katinka Berg, Hanin Tomi og Birthe Heslien.

Vi har hatt det veldig bra i de tre dagene vi har vært på innovasjonscamp i Stjørdal. Det har vært veldig morsomt, lærerikt og litt slitsomt siden det ble lengre dager enn normalt.

Fiskeriministeren til stede

Vi har hørt på mange foredrag om fisk og sjømatnæring. Vi har vært på NTNU (Marin teknologi) og har vært gjennom alle laboratoriene de har der. Vi fikk også møte fiskeriministeren, som hørte på alle de forslagene som førte finalistene fra fylkene til finalen i Stjørdal. I tillegg har vi hatt et Pitch-kurs.

Travelt og krevende

Innovasjonscampen var veldig lærerik, men på grunn av at det tok veldig lang tid med foredrag, ble det dårlig tid til å bli kjent med andre. Vi har hatt det kjempebra på hotellet, men vi tror at hvis vi hadde overnattet begge dagene på skolen, hadde vi blitt bedre kjent med de andre som kommer fra andre fylker.

Vi synes at oppgave var litt vanskelige, for de var så vide, og de kunne blitt løst på mange måter. Det tok langt tid før vi kom med en idé som vi synes at funket bra. Og vi hadde litt dårlig tid med å gjennomføre oppgaven, siden vi skulle ha et manus som skulle leveres til juryen, og vi skulle lage en presentasjon. Det hadde vært bedre hvis vi fikk to dager til å løse oppgaven.

Gjorde det vi kunne

Vi vant ikke, men alle har gjort det beste de kan. Og de ideene som alle kom med, var veldig bra. Vi takker Ringer av vann for den fine finalen og konkurransen. Og som sagt, så har vi hatt det kjempebra, morsomt og lærerikt.  

Du må klikke på bildene for å få dem større, og deretter kan du bla med piltastene, eller du kan bla ved å trykke på pila.


Publisert 20. januar 2017, oppdatert 20. januar 2017.