Psykisk helse - hele uka!

Vi finner fram verktøyet som trengs og tar grep. Uke 41 skal fylles med tiltak for å fremme god psykisk helse. Gled dere!

Rådgiverne, helsesøstrene og opplæringsleder Kari Kjekshus gleder seg spesielt til uka etter høstferien. Denne uka er én av fire fokusuker i GREP-prosjektet dette skoleåret, og nå er tida kommet for å fokusere på psykisk helse. Det hele innledes mandag 10. oktober - på selveste verdensdagen for psykisk helse.

Det skal skje mye spennende på Rosthaug. Vi får besøk, vi kler oss ut, og det blir overraskelser. Følg med på skolens facebookside

Her er det foreløpige programmet der alt er lagt utenfor vanlig undervisningtid:

Mandag 10. oktober:

Markering av verdensdagen for psykisk helse:

• Egen stand/Modum Bad
  • Egen stand/elevtjenesten

Foregår på begge skolesteder ved kantina.

Tirsdag 11. oktober:

• Obligatorisk foredrag for lærere, assistenter, elevrådsstyrene og russestyret. Tema: God psykisk helse. Foredragsholder: Hilde Skovdahl fra Charterfeber. Tid og sted: AV- rom (E182), klokka 11.45-12.30.
  • Vg1-klasser får besøk fra GREP etter oppsatt plan.

Hilde Skovdahl fra Charterfeber holder foredrag for lærere, assistenter, elevrådsstyrene og russestyret.

Onsdag 12. oktober:

• Fellesmøte for personalet i kantina på Rosthaug. Tema: God psykisk helse. Tid: 14.40-16.00. Kom i form med Friskis og Svettis. Røde og grønne tanker v/elevtjenesten.
  • Foredrag ved psykolog Aksel Inge Sinding og konsert på Modum Bad kl. 18.00

Torsdag 13. oktober:

• Tør du? Bad taste dag. Vi kler oss ut. Det sendes inn nominasjon på elever eller grupper fra våre klasser. Eget selfiehjørne! Hvem tar det beste bildet?

Fredag 14. oktober:

• Overraskelse i lunsjen for lærere og elever.
  • Kåring av beste utkledning fra torsdagens bad taste-dag.

Alle dager hele uka:

• Rebusløype som gjennomføres klassevis. Lærere velger tidspunkt for klassen.
  • Utstilling på biblioteket med anbefalte filmer og bøker om temaet.
  • Spill og ulike aktiviteter på biblioteket og eventuelt ute. Bruk verktøykassa vår!

Bente Holm og Kari Kjekshus

Rådgiver Bente Holm og opplæringsleder Kari Kjekshus ser fram til uke 41 (10.-14. oktober). Da blir det fokus på psykisk helse hele uka. Skolen har noen verktøykasser med innhold som skal være med på å fremme god psykisk helse. Disse kan klasser bruke til leik og moro.

Publisert 27. september 2016, oppdatert 1. november 2016.