Toppnivå på MK-elever

Hele verden kunne se hopprenn fra Vikersund - takket være våre elever på MK. De får så masse skryt for produsering på toppnivå.

  • Av Ingvild Stegane Strandbråten

Streaming i Vikersund er over for denne gang. Tre hopprenn på tre dager. Disse gikk ut på web, med en kvalitet som forundrer alle. Er det virkelig lokale elever på 16-17-18 år som får til dette?

Skryt fra alle

Pressesjef i org.kom. i Vikersund, Mona Lindseth, skriver følgende til våre flerkameraelever: «Helt sykt rå produksjon. Jeg håper dere skjønner hvor høyt nivå dette holder, for dette er bedre enn svært mange tv-kanaler klarer å produsere. Lyd, klipp og flyt er på svært høyt nivå. Veldig stolt av dette samarbeidet!»

Bevare linja

En av elevene på MK, Ingvild Bekkeseth, skriver dette på sin facebookprofil i kveld:

«Sliten og kjempefornøyd med helgas produksjon i hoppbakken! Håper virkelig fylkeskommunen og politikerne ser hvor unik MK på Rosthaug er, hva vi får til og hvor viktig det er å bevare linja!»

Bekkeseth er en av tre som vant designkonkurransen i høst der elever ved Åssiden vgs. og Rosthaug vgs. skulle designe vikersundgensere. Det var derfor stas for henne at selveste Tom Hilde kledde seg i genseren «hennes».

Applaus for MK

Vi på Rosthaug er imponerte, men kanskje ikke så overrasket. Vi vet hva våre elever er gode for. Knallbra jobba, medier og kommunikasjon! Applaus!

Foto: Anne Line Ovnan Fjeldstad, Ingvild Bekkeseth og Patrick Jarzabek.


Publisert 11. desember 2016, oppdatert 11. desember 2016.