Gründercamp om sjømat

Hvordan få barn og unge til å spise mer sjømat? På mandag er det gründercamp på avd. Buskerud for vg1-elever på RM, HO og SS.

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Ingvild Stegane Strandbråten

På gründercampen som arrangeres i Collettbygningen mandag 12. desember fra klokka 09.00 til 18.00, blir det en blanding av foredrag, kreative øvelser og oppgaveløsing. Tema for dagen er sjømat, og hvordan vi kan få barn og unge til å spise mer sjømat.

Program for gründercampen Ringer av vann - sjømat for fremtiden:

Kl. 08.30-08.45: Registrering i Colletbygningen

Kl. 09.00: Åpning ved rektor Knut Erik Hovde

Kl. 09.05: Inspiratorforedrag ved Hilde Skovdahl

Kl. 09.50: Kreative øvelser ved Erlend og Mari fra Ungt Entreprenørskap (UE)

Kl. 10.00: Miniforedrag: Sett sjøbein

Kl. 10.30: Pause

Kl. 10.45: Utdeling av oppgaven  

Kl. 11.00: Gode ideer til presentasjon

Kl. 11.30: Pause med installering på grupperom

Kl. 12.15: Lunsj

Kl. 12.45: Gruppene fortsetter å jobbe

Kl. 15.15: Presentasjoner for jury

Kl. 16.45: Finale

Kl. 17.00: Premiering og middag i kantina

 

Les mer om Ringer av vann - sjømat for fremtiden. Det er Sett sjøbein, Nærings- og fiskeridepartementet og Ungt Entreprenørskap som samarbeider om dette prosjektet.


Publisert 8. desember 2016, oppdatert 9. desember 2016.