Gambiadagen 3. november

Solidaritetsdagen vår, Gambiadagen, er torsdag 3. november. Vi håper mange der ute vil stille som arbeidsgivere for våre elever.

• Av Ingvild Stegane Strandbråten

Minsteprisen for en dagsjobb er 300 kroner. Dette går i sin helhet til den videregående skolen, Rosthaug skills centre, som vi finansierer i Gambia. Dette gjennom organisasjonen Butterfly Friends.

Alle elever har med seg arbeidskort som består av tre deler: Arbeidsgiver skal beholde del 1, eleven skal ha del 2, og del 3 leveres til Gambiakomiteen på skolen.

Arbeidskort 2016

Les mer om Gambia-prosjektet vårt. Den første innsamlingsdagen var høsten 2012, så i år er det femte gangen at vi bidrar til bygging av Rosthaug skills centre.

Se bilder fra byggeprosessen. Skolen står ferdig i slutten av november.

Her er Gambia-komiteen vår.

Spørsmål? Ta kontakt med lærerne Nina Braathen, tlf. 91527039 eller Hanne Martinsen, tlf. 99386460.

Publisert 27. oktober 2016, oppdatert 1. november 2016.