For et bad!

Forfattere røpet at de i skoletiden fikk masse røde streker, og at de ikke likte å skrive. Bokbadet ble en stor suksess.

Skrevet av Benjamin Engebretsen, Håkon Ørpen og Sivert Drolsum, 3STA.

Elevene på studiespesialisering på vg3 inviterte til bokbad i kantinen på skolen. Fem forfattere tok turen for å bli intervjuet av elevene. Det var tidligere politibetjent og nåværende krimforfatter, Bjørn Bottolvs, forfatteren Kyrre Andreassen, bloggeren Live Svalastog Skinnes, forfatter og slam-poet Fredrik Høyer og tegneserieforfatteren Johann Grimstvedt. Det ble alt fra opplesning fra bøker til live-karikaturtegning av lærer Berit Engebretsen.

Elevene intervjuet, ledet arrangementet, tok imot forfattere og publikum, bakte og solgte kaker, markedsførte bokbadet, lagde forfatterpresentasjoner og bokomslag, sørget for at lydteknikken satt som den skulle.

Det var god stemning gjennom hele kvelden, konferansierene holdt underholdningen oppe med litt rim, og forfatterne kom med morsomme og interessante historier. Samlet sett var kvelden vellykket og bra, med god underholdning, flotte intervjuer og knakende godt arrangement av elevene på vg3 studiespesialisering.

Publisert 31. januar 2017, oppdatert 1. februar 2017.