Aktiviserte smilende barn

Barna smilte og var aktive da 1HOA arrangerte aktivitetsdag for de eldste barna i Rolighetsmoen barnehage.

• Av Anita Lauvlid

De flotte og flinke elevene i 1HOA gjennomførte fredag en meget vellykket aktivtetsdag med de største barna i Rolighetsmoen barnehage.

Elevene jobber med prosjektet «Aktive barn smiler» gjennom hele året, og i forkant av slike aktivitetsdager er det en del forberedelser.

Barna ble møtt av noen elever på Åmot skysstasjon, så gikk de i samlet tropp opp til Enger gapahuk. Der ble barna fra Rolighetsmoen ønsket velkommen, og vi tok en boogie-dans sammen. Deretter sto en stafettnatursti for tur, og det engasjerte både store og små!

Rosthaug-elevene serverte en sunn og god grønnsakssuppe laget på bål, og barna fikk prøvd seg i en løype uten synssansen. Dette syntes de var veldig rart, og de mente det var viktig å kunne se «så vi ikke går oss bort, eller kræsjer i et tre».

Avslutningsvis fikk alle barna diplom og skryt for innsatsen. Alle var enige om at dette hadde vært en fin dag.

Du må klikke på bildene for å få dem større, og deretter kan du bla med piltastene, eller du kan bla ved å trykke på pila.

Publisert 2. april 2017, oppdatert 2. april 2017.