Velkommen til Restaurant Rost

Tre mandager i mai kan du spise en rimelig treretters på Restaurant Rost på Buskerud gård. Sjekk menyen! Husk å bestille på forhånd.

• Av Ingvild Stegane Strandbråten

Det er elevene på vg1 restaurant- og matfag som åpner restaurant 9., 23. og 30. mai. Dette er et prosjekt i fordypningsfaget.

Foresatte, elever og ansatte kan bestille mat, og dette bør gjøres en uke før du skal på restaurantbesøk slik at elevene får forberedt seg godt. Send bestillingen din til faglærer Jane Bergersen

Elevene har satt opp en fristende meny. De har ønsket seg stillinger til restauranten, og det blir to servitører. Disse har øvd på forskjellige bordoppdekninger, servering og serviettbretting. Kokkene har fordelt seg på forretter, hovedretter og desserter, selv om samarbeidet er viktig i kjøkkenet.

Velkommen til Restaurant Rost i Lille Kafé på Buskerud mellom kl. 11.00 og kl. 13.00 de oppsatte datoene!

Forrett

Skalldyrcocktail med kuvertbrød, 40 kroner

Gratinert løksuppe, 30 kroner

Wraps med løvstek og potetsalat, 25 kroner

Hovedrett

Farsert kyllinglår i fløtesaus, friterte potetbåter, mais og asparges, 65 kroner

Piccata med pasta og tomatsaus, 60 kroner

Farsert laksefilet med urterømme, agurk og kokte poteter, 60 kroner

Dessert

Bringebærmousse, 30 kroner

Sjokoladefondant med is, 35 kroner

Oreokake, 35 kroner

Publisert 26. april 2016, oppdatert 28. april 2016.