Ebokfest på skolebibliotekene

Torsdag 28.1. lanserte skolebiblioteket tjenesten eBokBib – en app som lar deg låne og lese ebøker på telefon eller nettbrett.

Vi feiret med kake og konkurranse på begge skolebibliotekene. De ti første som lånte en bok i eBokBib, vant hvert sitt flaxlodd. Det gikk unna med både kake, lodd og hjelp til innlogging. Elever og lærere skjønte raskt hvordan det fungerer, og flere satte i gang å lese med en gang.

Eboka leverer seg selv

En elev var litt engstelig for om han kom til å huske og levere tilbake eboka han lånte – og ble glad da han hørte at i eBokBib leverer bøkene seg selv når lånetiden er over. Bare leseglede, ingen praktiske problemer!

1600 titler

Fra januar har skolens elever og ansatte tilgang til å låne over 1600 nye titler via appen. Alt du trenger å gjøre, er å laste ned eBokBib og komme innom biblioteket for å få vite lånenummer og pinkode, så kan du sette i gang med å lese og låne. Du finner en bruksanvisning på It’s learning ROVS Bibliotek som forklarer detaljert hvordan.

Forslag til innkjøp?

Lurer du på hvilke bøker som finnes i eBokBib kan du søke i skolebibliotekets katalog. Vi tar også imot forslag til innkjøp. Lyst til å prøve? Sett i gang selv, eller kom innom et av bibliotekene, så hjelper vi deg i gang.

Publisert 28. januar 2016, oppdatert 9. februar 2016.