Skoleavslutninger

Våre avgangselever hedres og feires i Glasshytta på Blaafarveværket hvert eneste år. Det er en flott tradisjon ved Rosthaug.

Vi ønsker å sette et minneverdig punktum for våre elever som avslutter to eller tre års skolegang.

Det blir høytidelige avslutninger i Glasshytta på Blaafarveværket der elever med foreldre/foresatte er invitert. Merk at det er avslutninger to kvelder; den ene for vg3, den andre for vg2 yrkesfag.

Vg3: Onsdag 17. juni klokka 19.00.

Vg2 yrkesfag: Torsdag 18. juni klokka 19.00.

På grunn av plassmangel, kan hver elev bare ta med seg to personer. Middagen starter klokka 19.00, og menyen er elggryte med tilbehør (glutenfri). Til dessert blir det bløtkake og kaffe/te.

I tilknytning til middagen blir det taler og kunstneriske innslag. Elevene oppfordres til å bidra med underholdning.

Kuvertpris er 260 kroner. Dette gjelder både elever og foresatte.

Det er ønskelig at så mange som mulig betaler på betalingsterminalen på forkontoret. Det går også an å betale til kontonummer 7874 06 83542 innen påmeldingsfristens utløp 1. juni. Merk innbetalingen med elevens navn, klasse og skriv hvor mange som kommer. Innbetalingen gjelder som bindende påmelding.

Foto: Blaafarveværket

Publisert 13. mai 2015, oppdatert 13. mai 2015.