Gründerspirer til NM

To av våre ungdomsbedrifter deltar i NM. Det betyr at ti jenter på Rosthaug allerede er blant Norges beste ungdomsgründere.

  • Av Ingvild Stegane Strandbråten

Dette kan vi være stolte av, og det er vi. To bedrifter, ti jenter og noen engasjerte lærere får det virkelig til. I morgen går ferden til NM for ungdomsbedrifter. Der blir det mesterskapsdeltakelse i to dager.

Radiojenter

TeenVoice UB ble fylkesmestere i mars, og dermed er de den buskerudbedriften som skal representere fylket vårt i NM. De konkurrerer rett og slett om å bli Norges beste ungdomsbedrift.

TeenVoice UB driver sin egen radio - fra ungdom til ungdom, og etter at samarbeidspartneren Radio Modum ble lagt ned i vinter, har de fått en avtale med Kanal1 i Drammen om livesendinger.

Kjolehjelper

Også Dress it up UB, som har utviklet produktet «kjolehjelper», og som også selger dette, skal delta i NM. Det er kun fylkesvinnerne som kan konkurrere om å bli Norges beste ungdomsbedrift, men Dress it up UB fikk gullbillett til NM da de vant prisen for beste IA-bedrift under fylkesmesterskapet.

Lykke til!

Jentene i begge bedriftene jobber på spreng med stands og presentasjoner, og onsdag morgen klokka 08.00 går ferden til Norges varemesse på Lillestrøm.

Vi ønsker lykke til, og vi håper at jentene får noen gode erfaringer i den nokså nyoppstarta gründerkarrieren.


Publisert 28. april 2015, oppdatert 28. april 2015.