PFO sprang/dressur

Dyktige trenere skal ta seg av toppidrettselevene våre.

• Av Renate Henriksen

Vi har engasjert Benedikte S. Endresen og Camilla Kalseth, to dyktige trenere, til våre elever på Vg1 naturbruk og Vg2 heste- og hovslagerfag. Dette gjelder elevene som velger PFO Toppidrett sprang eller dressur.

Vi annonserte i vår at elever på naturbruk fra høsten 2015 kan fordype seg innen sprang- og dressurridning. Responsen har vært stor, tross usikkerheten om hvem som skulle trene de håpefulle rytterne. Nå er det klart, og vi gleder oss til å starte på samarbeidet med disse dyktige trenerne!

Benedikte S. Endresen er et ungt, men allikevel særdeles kjent navn i hestemiljøet. Benedikte holder til på familiens hjemsted i Sandefjord, og familienavnet Endresen trenger ingen ytterligere presentasjon for hestefolk med interesse for sprangridning. Benedikte kom hjem fra et stort internasjonalt stevne i Danmark i sommer med ikke mindre enn tre førsteplasser, tre andreplasser og lag-bronse fra Nordisk Mesterskap. Benedikte har selv gått toppidrett på videregående og har solid kunnskap og erfaring med seg i ryggsekken.

BenedicteE1

Kilde: Bilder er lånt fra Hest.no

Camilla Kalseth er utdannet trener og rytter fra Ridskolen i Stømsholm. Hun rir på det norske landslaget og konkurrerer nasjonalt og internasjonalt i grand prix dressur. Camilla var på laget som kvalifiserte seg til VM i Kentucky og VM i Normandie. Selv har hun akkurat kommet hjem fra EM for junior, med sin elev Ellen Karina Horn og ponnien Zidane. Camilla har til nå trent tre juniorekvipasjer frem til EM.

Camilla Kalseth

Kilde: Bildet er lånt fra Rytter.no

Publisert 8. juli 2015, oppdatert 10. august 2015.