UKM landsfestival - her kommer vi!

Vi kan lese i Bygdeposten 29. april at flerkameragruppa har imponert og er videre fra fylkes nivå til nasjonalfestival i Trondhjem første uke i Juni i år.

"Lærerikt, slitsomt, vi kom videre, jobbaktuelt, GØY, spennende, utfordrende" er noe av det elevene sier etter helgens prosjekt for Buskerud musikkråd som var arrangør av UKM-fylkesmønstring  på Ringerike kultursenter.

Daglig leder ved Buskerud musikkråd/UKM-Buskerud, Ole-Jacob Thorkildsen beskriver samarbeidet med Medier og Kommunikajson slik:
"Samarbeidet med Rosthaug VGS om filming av sceneproduksjonene og studiosendinger før og etter forestillingene på fylkesmønstringen ga et stort løft for årets mønstring. Deltagerne fikk en følelse av at de var med på noe «proft» og følelsen av at de var «stjerner på scenen» var nok enda større på grunn av TV-produksjonen. Elevene som utførte arbeidet viste en fantastisk innsats og samarbeidsvilje og kvaliteten på resultatet er svært godt."

Juryen betraktet også Flerkameragruppen som en deltaker under mønstringen og var så imponert over jobben de gjorde, så de sendte de videre til Trondhjem nasjonalfestival.

"Break a leg" kan vi vel bare si og ønske gruppen representert av Sunniva Fjulsrud (regi) Bjørkeslett og Sarah Flattum Gillespie (produksjonsleder) lykke til.

Sceneinnslagene kan sees her

Videoreportasjer kan sees her

Artikkel fra Bygdeposten 28. April 2014 om flerkameraproduksjon under årets UKM Buskerud

Bygdeposten artikkel kan du også se her

Publisert 29. april 2014, oppdatert 23. november 2014.