Sølv i Buskerudmesterskap i sveising

Buskerudmesterskapet i sveising for VG1 elever på TIP ble holdt på Rosthaug tirsdag 29.april.

Dette var en mesterskapsfinale der 2 elever fra VG1 fra hver av  skolene i Buskerud deltok.De to som representerte den enkelte skole ble tatt ut i interne konkuranser som ble avholdt i forkant.

Fra Rosthaug representerte Ida Rebecca Heggli og Jonette Skuterud Pedersen, som danket ut «gutta» i den interne kvalifiseringen på Rosthaug.

Ida klarte å komme på en hederlig sølvplass og Jonette innkasserte 5. plassen på tirsdag! Dette var to veldig bra prestasjoner. Gratulere til dem!

På premiebordet fantes sveisemasker, som ble donert av våre Prosjekt til fordypnings (PFO) samarbeidsbedrifter, samt pengesjekker fra Modum Sparebank.

Arrangementet ble en suksess, og alle tilbakemeldinger fra besøkende skoler, eksterne sensorer og tilstedeværende bedrifter var ros og gode responser.

Publisert 24. april 2014, oppdatert 23. november 2014.