Skolestart

Velkommen til Buskerud videregående skole! Her er foreløpig informasjon om skolestart.

Vg1 og Vg2:

Fredag 16. og mandag 19. august er det obligatoriske startsamtaler for vg1 og vg2. Brev med dato og tidspunkt for samtalen sendes i posten i slutten av uke 32. Dette er en samtale mellom elev, foreldre/foresatte og kontaktlærer. Vi ber om at dere fyller ut og tar med et skjema til samtalen. Se her.

Tirsdag 20. august kl. 08.30 er første ordinære skoledag for Vg1 og Vg2. Da møter elevene opp på sitt undervisningssted (avd. Buskerud i Buskerudveien 134 eller avd. Rosthaug i Jellumveien 1). De som møter på avdeling Buskerud, er naturbruk, restaurant- og matfag, byggfag, arbeidsmaskiner, anleggsgartner og alternativ opplæring.

Vg3:

Skolestart er mandag 19. august kl. 08.30. Alle Vg3-klasser holder til på avd. Rosthaug. Kontaktlærer setter opp startsamtaler når elever og lærer møtes denne dagen.

Mer informasjon om skolestart kommer etter hvert. Enn så lenge ønsker vi dere en fin sommer!

Publisert 13. juni 2019, oppdatert 13. august 2019.